Wist U dat de meeste rolreef systemen door ons vakundig ge-serviced kunnen worden?

Wist U dat lieren een langer leven hebben wanneer deze zo nu en dan ge-serviced worden?

Wist U dat wij vaak interesante aanbiedingen hebben voor nieuwe rolreef systemen met inruil van het oude systeem?

Onderhoud & Schadeherstel

Onderhoud aan tuigage en schip één niet te vergeten punt. Hoe vervelend zou U het vinden wanneer dat lange zeil weekend er is.......... en aan boord gekomen te zien dat er iets met de verstaging bijv. niet in orde is. Onderhoud aan een schip is het vaak afgemeten aan de wensen van de klant, maar helaas zien wij nog steeds dat klanten vaak eerst om het estetische denken en niet aan de veiligheid danwel het lange zeil weekend ook zeilen te kunnen afsluiten. Denk daar biij aan het niet goed functioneren van de rolreefer, of de val die eindeloos blijft rekken......... enz.

Of U heeft twijfels over het onderwater verfsysteem, beschermd deze nogwel genoeg tegen aangroei en osmose... Wij kunnen voor U constateren of dit het geval, en wanneer nodig ook osmose behandeling doen door middel van Hotvac.

Of de electrische instalatie aanboord.... twee jaar gelden accu's vervangen en nu alweer stuk....

Schade aan Uw schip is altijd vervelend, soms denkt men dat het schip door reparatie niet meer orgineel, of de reparatie wel voldoende is. RB Service is bij de meeste verzekeringen en experts bekend als vertrouwd herstel bedrijf. Wij voeren dan ook inspectie's en keuring uit in opdracht voor verzekeringen en keurings instellingen zoals Loyds, Abs en Veritas.